El programa de Mònica Terribas vol ajudar a dur la Portalada a l'UNESCO

"El Matí de Catalunya Ràdio" s'emetrà en directe el divendres des de l'Abat Senjust de Ripoll

Redacció
08 d'abril del 2014
El Matí de Catalunya Ràdio, el programa dirigit i conduït per Mònica Terribas, s'emetrà en directe aquest divendres des de Ripoll, tal i com havia avançat aquest mitjà. Una presència que servirà per difondre els atractius turístics de la comarca, en el marc del projecte Terra de Comtes, i per impulsar la candidatura de la Portalada del Monestir com a Patrimoni de la Humanitat.

El programa s'emetrà des de les sis del matí fins a la 1 del migdia des de la sala Abat Senjust, als baixos de l'Ajuntament de Ripoll. El programa, que serà obert al públic, servirà per difondre els actius culturals, turístics i econòmics de la comarca i és patrocinat pel Consorci Ripollès Desenvolupament i els ajuntaments de Ripoll i Sant Joan de les Abadesses, en el marc del projecte turístic Terra de Comtes i Abats.

La candidatura de la portalada de Ripoll per ser declarada Patrimoni Mundial de la UNESCO serà un tema destacat de l'espai. Mònica Terribas entrevistarà en directe Carme Polo, directora de candidatures de béns per ser inscrits com a Patrimoni Mundial de la UNESCO, i Jordi Munell, alcalde de Ripoll. Al llarg del programa també es parlarà de l'oferta cultural de Sant Joan de les Abadesses, dels actius econòmics de la comarca, i del seu patrimoni turístic i gastronòmic. També hi haurà l'actuació musical del grup Buhos. Tot plegat es combinarà amb la informació i els continguts i seccions habituals del programa.