Campdevànol acull les dues primeres proves de Copa Catalana 2014 de Curses d'Orientació

01 d'abril del 2014
Campdevànol va acollir les dues primeres proves de la Copa Catalana de Curses d'Orientació. | Aligots
Campdevànol va acollir les dues primeres proves de la Copa Catalana de Curses d'Orientació. Foto: Aligots

Campdevànol va acollir el cap de setmana passat les dues primeres de la Copa Catalana 2014 de Curses d’Orientació. Dissabte es va obrir amb la prova de mitjà distància que sortia de la Font de Querol, amb una inscripció de 453 participants vinguts d’arreu de Catalunya, però també de França, Espanya i fins i tot Rússia. La representació gironina era de 72 membres d’Aligots, el club que més corredors va inscriure. A les categories elit els guanyadors van ser Annabel Valledor (BO) amb un temps de 42 minuts i 29 segons en categoria femenina, i Biel Ràfols (COC) amb 45:14 en masculina.

Diumenge la cursa era en modalitat ultrallarga, i a part de puntuar com a segona cursa de Copa Catalana era també el Campionat de Catalunya d’aquesta distància. La dificultat va augmentar per un terreny amb molts desnivells i una meteorologia adversa. Tot i això, dels 461 inscrits van prendre la sortida 325 valents, i van acabar la prova 278. Els guanyadors i per tant Campions de Catalunya d’Ultrallarga van ser en categoria masculina Marc Serrallonga (GO-Xtrem) 1:3939” i en femenina Ona Ràfols (COC) 1:55’59”.