La UE Ripoll derrota La Garriga i segueix somniant amb la salvació

Victòria a casa per 72 a 61

31 de març del 2014
La UE Ripoll va aconseguir aquest cap de setmana la sisena victòria de la temporada. Va derrotar el CB La Garriga per 72 a 61 i continua somniant amb la salvació. Tanmateix, també va guanyar el Tiana i, d'aquesta manera, l'avantpenúltim classificat continua a un triomf.

El partit va ser de ratxes. El primer quart el Ripoll va sortir molt encertat i va endossar un parcial de 19 a 8 als vallesans. La renda d'onze punts es va mantenir al descans però al tercer quart el CB La Garriga va reaccionar. Nualart, autor de 26 punts, en va clavar 18 en un sol quart i els visitants van aconseguir situar-se per davant al marcador (47-48). La situació es va tornar a capgirar en el darrer quart on els ripollesos van tornar a guanyar de dotze punts (25-13). Entre els locals va destacar els 23 punts de Masnou i els 12 de Burgos.

Al Campionat Territorial també va guanyar el CB Campdevànol. Van derrotar el Malgrat per 66 a 57 i van sumar la setena victòria de la temporada. Ara són avantpenúltims amb un balanç de 7-17.

Resultats i classificacions de Primera Catalana (UE Ripoll)

Resultats i classificacions del Campionat Territorial (CB Campdevànol)