ERC demana millorar la cobertura entre la Vall de Bianya i Sant Joan

La diputada Teresa Jordà reclama a Foment que els mòbils funcionin als túnels de Collabós

Redacció
28 de març del 2014
ERC reclama a Foment millorar la cobertura de mòbil als túnels de Collabós. En aquest sentit, la diputada Teresa Jordà presentarà al Congrés una proposició no de llei per instar a l'Estat que, com a titular de la N-260, instal·li els sistemes tècnics necessaris per garantir la cobertura entre la Vall de Bianya (la Garrotxa) i Sant Joan les Abadesses.

L'existència d'una orografia accidentada i els mateixos túnels provoquen un efecte d'opacitat deixant sense servei de mòbil un tram d'uns 6,7 quilòmetres. Segons Jordà, "aquesta manca de cobertura pot produir problemes als usuaris de la carretera en casos d'accident". Esquerra creu que un dels objectius de lesa dministracions és vetllar per la seguretat dels usuaris i per tant cal solucionar aquest problema. ERC també presentarà una proposta de Resolució al Parlament de Catalunya sobre aquest assumpte.

Precisament aquests dies s'estan fent treballs al túnel de Collabós. Concretament, els operaris de Foment estan canviant el sistema d'il·luminació, un fet que provoca que de manera recurrent es talli un dels carrils i es doni pas alternatiu.