Ripoll apaga els llums

L'Ajuntament se suma dissabte a “L'hora del planeta”, una iniciativa mundial per conscienciar sobre els efectes del canvi climàtic

Redacció
27 de març del 2014
Ripoll apagarà dissabte al vespre els llums. Si més no, l'Ajuntament s'ha sumat a la iniciativa “L'hora del planeta” que, impulsat per la WWF, vol conscienciar sobre els efectes del canvi climàtic. En el cas de la capital del Ripollès es quedaran a les fosques l'edifici consistorial, el Monestir de Santa Maria i les places Monestir i Abat Arnulf. L'apagada serà de les 20.30 a les 21.30.

“L'hora del planeta” és un esdeveniment internacional promocionat per la World Wide Fund for Nature (WWF) que se celebra l'últim dissabte de març de cada any i que consisteix en una apagada elèctrica voluntària, en que es demana a cases, empreses, etc., que apaguin els llums i altres aparells elèctrics durant una hora. Aquest esdeveniment vol conscienciar la societat sobre la necessitat de prendre mesures contra el canvi climàtic, així com estalviar energia i disminuir la contaminació lumínica.