24
de març
del
2014
Col d'hivern gegant cultivada a Plnoesl. Foto: Alberg dels Maristes
Les cols més famoses són les de Brusel·les, més aviat petites. Aviat però potser ho seran les de Planoles que destaquen per la seva mida gegantina. Si més no, les que han cultivat en Valentí i l'Estrella, dos veterans horticultors i que serviran per fer uns bons trinxats a l'Alberg dels Maristes.
Les cols de les fotografies són de les varietats d'hivern i de cabdell, elements imprescindibles per fer un bon trinxat de la Cerdanya o camamillana.
Les cols més famoses són les de Brusel·les, més aviat petites. Aviat però potser ho seran les de Planoles que destaquen per la seva mida gegantina. Si més no, les que han cultivat en Valentí i l'Estrella, dos veterans horticultors i que serviran per fer uns bons trinxats a l'Alberg dels Maristes.
Les cols de les fotografies són de les varietats d'hivern i de cabdell, elements imprescindibles per fer un bon trinxat de la Cerdanya o camamillana.