La UE Ripoll perd amb el Bàsquet Neus i continua en zona de descens

Derrota a Badalona per 86 a 79

24 de març del 2014
La UE Ripoll va perdre aquest cap de setmana amb el Bàsquet Neus (86-79) i continua en zona de descens. Es tracta de la divuitena derrota de la temporada en 23 jornades. El partit va començar amb bon peu pels ripollesos que al primer quart guanyaven per 14 a 19. Tanmateix, la situació va canviar com un mitjó al segon quart i els badalonins es van posar per davant gràcies a un parcial de 20-10.

A la represa l'intercanvi de cistelles va ser espectacular (29-28 al tercer quart), un fet que va afavorir als locals. Tot i que el Ripoll ho va intentar fins al final, els triples dels badalonins van permetre assegurar la victòria local per un 86-79 final.

A la Divisió Territorial el CB Campdevànol va fregar la victòria a la pista del CB Castelló (63-61). D'aquesta manera, amb un balanç de 6-17 continua avantpenúltim a la classificació.

Resultats i classificacions de Primera Catalana (UE Ripoll)

Resultats i classificacions del Campionat Territorial (CB Campdevànol)