El recompte final eleva a 1.300 les plantes de marihuana decomissades a Campdevànol

Llibertat amb càrrecs pels quatre detinguts relacionats amb la plantació desmantellada divendres al vespre pels Mossos d'Esquadra a la colònia Molinou

Redacció
23 de març del 2014
La plantació estava a la colònia Molinou de Campdevànol
La plantació estava a la colònia Molinou de Campdevànol | ElRipollès.info
La plantació estava en una nau de la colònia Molinou de Campdevànol. Foto: ElRipollès.info

El recompte final ha elevat fins a 1.300 plantes de marihuana decomissades –inicialment es va informar de 700- en una plantació ubicada a la colònia Moliniu de Campdevànol. Per altra banda, els quatre detinguts divendres pels Mossos d'Esquadra han quedat en llibertat en càrrecs aquest mateix diumenge.

Els Mossos van desmantellar divendres una plantació de cànnabis ubicada en una nau de la colònia Molinou de Campdevànol, a tocar de la carretera N-260. Segons la versió oficial, una patrulla de segurat ciutadana va sentiruna forta olor de marihuana a l'entorn de la colònia Molinou de Campdevànol i quan s'hi va acostar va trobar quatre persones que sortien d'una de les naus i les van aturar per tal d'identificar-les. Tanmateix, segons ha pogut saber aquest diari, com a mínim quatre vehicles policials van participar a l'operació.

Els agents, en entrar a l'interior de l'antiga fàbrica van descobrir una gran plantació formada per més d'un miler plantes de cànnabis i elements com llums per tal d'afavorir-ne el creixement. Les quatre persones van quedar detingudes acusades de dos presumptes delictes contra la salut pública així com de defraudació del fluid elèctric –tenien la llum punxada- i aquest diumenge han quedat en llibertat amb càrrecs. Es tracta d'una veïna de Planoles de 48 anys; un veí de Calders (Bages) de 51 anys, un veí de Polinyà (Vallès Occidental) de 48 anys i un veí de Santa Perpètua de Moguda (Vallès Occidental) de 71 anys.

Fonts dels Mossos van indicar a ElRipollès.info que tot sembla indicar que algun dels detinguts havia llogat la nau per tal de desenvolupar-hi aquesta activitat il·lícita.