Oriol Cardona comença la Pierra Menta guanyant

Marc Solà i Toti Bes tornen a ser tretzens, a només dos llocs de Nil Cardona i Marc Pinsach

Redacció
22 de març del 2014
Oriol Cardona i Rémi Bonnet, els dos millors júniors a la Pierra Menta.
Oriol Cardona i Rémi Bonnet, els dos millors júniors a la Pierra Menta. | FEEC
Oriol Cardona i Rémi Bonnet, els dos millors júniors a la Pierra Menta. Foto: FEEC

Oriol Cardona ha demostrat aquest hivern que és una de les grans esperances de l'esquí de muntanya a nivell continental. Tampoc ha fallat aquest dissabte a la primera etapa dels júniors a la Pierra Menta on ha aconseguit la victòria al costat del suís Rémi Bonnet. Entre els sèniors, mala jornada per la parella formada per Nil Cardona i Marc Pinsach –aquest darrer ha caigut- que han passat a ser onzens a la general, només dues posicions per sobre del lletissó Marc Solà i del gironí Toti Bes.

Cardona i Pinsach, després de dues etapes consolidats a la vuitena posició a la general, han vist com aquest dissabte només podien ser vint-i-tresens a la línia de meta en una jornada molt complicada. En canvi, Solà i Bes han mantingut la regularitat i avui han tornat a ser catorzens, fet que els ha permès escalar un lloc a la classificació general (13). En l'etapa reina –on centenars de persones pugen a animar els esquiadors- també cal destacar el 21è lloc del camprodoní Pau Costa i el gironí Gerard Vila que els manté dinovens a la general.

Entre els júniors, a banda del liderat de Cardona i Bonnet, cal destacar la setzena posició del camprodoní Joan Reyné Magret que fa parella amb el basc Iñigo Martínez. El santpauenc Jordi Martín, per la seva banda, ha estat 22è amb Joaquim Julià.

En dones continuen líders les grans favorites, la francesa Laetitia Roux i la suïssa Maude Mathys, mentre que les tres parelles catalans –Claudia Galicia-Maria Fargues, Marta Riba-Anna Comet, i Marta Garcia-Inka Belles- ocupen el sisè, setè i vuitè lloc, respectivament.

Resultats Pierra Menta 2014 sèniors

Classificacions general de la Pierra Menta (pdf)

Classificacions etapa 3 de la Pierra Menta (pdf)

Classificacions etapa 2 de la Pierra Menta (pdf)

Classificacions etapa 1 de la Pierra Menta (pdf)

Resultats Pierra Menta 2014 júniors

Classificacions general de la Pierra júnior (pdf)

Classificacions etapa 1 de la Pierra Menta júnior (pdf)


Pierra Menta 2014 - Étape 2 per lapierramenta


Pierra Menta 2014 - Étape 1 per lapierramenta