La plantació de cànnabis descoberta a Campdevànol tenia 700 plantes

Els Mossos, alertats per l'olor de marihuana, van detenir divendres al vespre quatre persones a la colònia Molinou | Entre els detinguts hi ha una veïna de Planoles i un home de 71 anys

Redacció
21 de març del 2014
La plantació estava en una nau de la colònia Molinou de Campdevànol
La plantació estava en una nau de la colònia Molinou de Campdevànol | ElRipollès.info
La plantació estava en una nau de la colònia Molinou de Campdevànol. Foto: ElRipollès.info

Els Mossos d'Esquadra van desmantellar el divendres al vespre una plantació de cànnabis ubicada en una nau de la colònia Molinou de Campdevànol, a tocar de la carretera N-260. Els agents policials van requisar 700 plantes i van detenir quatre persones entre les quals una veïna de Planoles i un home de 71 anys.

Una patrulla de segurat ciutadana va sentir aquest divendres al vespre una forta olor de marihuana a l'entorn de la colònia Molinou de Campdevànol. Quan s'hi va acostar va trobar quatre persones que sortien d'una de les naus i les van aturar per tal d'identificar-les. En entrar a l'interior de l'antiga fàbrica van descobrir una gran plantació formada per 700 plantes de cànnabis i elements com llums per tal d'afavorir-ne el creixement.

Les quatre persones van quedar detinguts acusades de dos presumptes delictes contra la salut pública així com de defraudació del fluid elèctric –tenien la llum punxada-. Es traca d'una veïna de Planoles de 48 anys; un veí de Calders (Bages) de 51 anys, un veí de Polinyà (Vallès Occidental) de 48 anys i un veí de Santa Perpètua de Moguda (Vallès Occidental) de 71 anys. Actualment estan detinguts a l'espera de passar a disposició judicial.

Fonts dels Mossos han indicat a ElRipollès.info que tot sembla indicar que algun dels detinguts havia llogat la nau per tal de desenvolupar-hi aquesta activitat il·lícita.