L'equip de Genís Zapater, segon a la cinquantena Cursa del Bassiero

El santpauenc Jordi Martín, segon júnior fent parell amb Quim Julià

Sortida de la Cursa del Bassiero.
Sortida de la Cursa del Bassiero. | Manel Urindar/Pirenia
Redacció
17 de març del 2014
Sortida de la Cursa del Bassiero. Foto: Manel Urindar/Pirenia

Genís Zapater, de l'Ski Club Camprodon, va aconseguir la segona posició a la Cursa del Bassiero, organitzada per la UEC Barcelona i que enguany arribava a la cinquantena edició. L'esquiador de Matadapera va fer parella amb el seu germà Xavier i només es va veure superat per la parella Robert Miguélez-Xavi Freixinet.

A la mítica cursa d'esquí de muntanya de les Valls d'Àneu hi van participar un total de 159 esquiadors repartits en una setantena d'equips de dues o tres persones. Formava part de la XXX Copa FEEC-Millet per equips i també era el Campionat de Catalunya d'aquesta disciplina. El recorregut d'elit constava de 26 km i 2.500 metres de desnivell positiu amb un total de cinc pujades, en la que destacava l'ascens al Bassiero, de 2.903 metres d'alçada.

Entre els esquiadors del Ripollès cal destacar la sisena posició del camprodoní Joan Reyné Magret fent equip amb el seu company d'equip Oriol Cardona i el veterà Joan Cardona –pare del mateix Oriol i en Nil-. El santpauenc Jordi Martín Guillaumes, fent parella amb Quim Julià, va ser el segon millor equip júnior.