Més de 50 fotografies als premis Mirada Femenina

Aina Subiràs, Sandra Moreno i Montserrat Rovira, les premiades

Redacció
13 de març del 2014
La segona edició dels premis Mirada Femenina ha rebut un total de 52 fotografies participants. Aquest dimecres es van lliurar els guardons que van reconèixer els treballs d'Aina Subiràs, Sandra Moreno i Montserrat Rovira en una entrega que va comptar amb la presència de Fina Surina, coordinadora territorial de l'Institut Català de la Dona de Girona.

El Consorci de Benestar Social del Ripollès va aprofitar la commemoració del 8 de març per tornar a organitzar els premis Mirada Femenina. Al concurs es van presentar 52 fotografies i el jurat, format per les fotògrafes Raquel Maideu i Ariadna Sànchez, va decidir atorgar el primer premi a la Aina Subiràs per “MariAiraM” (foto). “Meditant” de Sandra Moreno es va merèixer el segon premi i “Lola” de Montserrat Rovira, el tercer premi.

A banda de Fina Surina, a l'acte d'entrega de premis també hi van participar Miquel Rovira, president del Consorci de Benestar Social del Ripollès i Susanna Nicoletti, com a representant de les associacions de dones del Ripollès.

Fotos premiades el 2014 i el 2013