El CF Ripoll planta cara però perd amb el líder

La derrota amb l'Escala (1-2) el deixa a set punts de la salvació

10 de març del 2014
El CF Ripoll va plantar cara sense premi aquest diumenge al líder destacat de Segona Catalana, l'Escala. Els empordanesos, que si no hi ha un daltabaix la temporada vinent seran equip de Primera Catalana, van guanyar per 1 a 2 i deixen els ripollesos a set punts de la salvació.

El partit va ser igualat i emocionant. L'Escala, que ha guanyat setze dels 23 partits, no va poder marcar fins al minut 41 de la primera part gràcies a un gol de Xavier Gil. Tanmateix, la reacció local va ser fulgurant i dos minuts després va arribar l'empat gràcies a Robert de la Hoyde “Nick”. A la represa el Ripoll no va aconseguir mantenir la igualada més enllà de deu minuts amb el segon gol de Gil. A partir d'aquí, i fins al final, els homes de Xenxo Granados ho van intentar tot sense èxit per aconseguir l'empat.

La derrota deixa els ripollesos amb vint punts, a set de distància dels dos equips que marquen la promoció, el Breda i l'EF Gironès Sabat. Al capdavant de la classificació, per la seva banda, l'Escala té nou i deu punts d'avantatge respecte l'Abadessenc i el Camprodon.