Joan Reyné, segon júnior al Campionat d'Espanya individual

El lletissó Marc Solà acaba quart absolut en una prova on Nil Cardona, de l'SC Camprodon, ha estat segon

Joan Reyné i Oriol Cardona, plata i or júnior
Joan Reyné i Oriol Cardona, plata i or júnior | Skimocat
Redacció
09 de març del 2014
Joan Reyné i Oriol Cardona, plata i or júnior. Foto: Skimocat

Joan Reyné continua sumant podis. Aquest diumenge ha aconseguit la medalla de plata en categoria júnior al Campionat d'Espanya individual, un èxit que suma a la victòria assolida fa un mes en la mateixa competició però en la prova de cronoescalada. A la cursa disputada a Formigal el banyolí Oriol Cardona, de l'Ski Club Camprodon, ha estat l'únic que ha avantatjat l'esquiador camprodoní.

Al Campionat d'Espanya s'ha tornat a demostrar la força dels esquiadors catalans. La victòria absoluta ha estat pel cassanenc Marc Pinsach per davant de Nil Cardona, de l'SC Camprodon. El podi masculí l'ha completat l'aragonès Miguel Caballero que ha superat el lletissó Marc Solà, quart classificat. Dels altres esquiadors del club camprodoní destaca el novè lloc de Pau Costa, l'onzè de Genís Zapater –segon sub23- i el catorzè de Jaume Guàrdia.

En categoria femenina la victòria absoluta ha estat per l'osonenca Marta Garcia mentre que Marta Riba ha estat segona. Les júniors catalanes també han fet dos podis amb el primer lloc de Laura Balet i el segon d'Erola Bisquert. En veterans també cal destacar la plata del ripollès Xevi Sadurní.