Ripoll canviarà el parquet del pavelló tres anys després de la seva inauguració

Els equips no podran utilitzar la pista de l'Avellaneda des del 13 fins al 27 de març

Redacció
06 de març del 2014
Partit internacional disputat a l'Avellaneda
Partit internacional disputat a l'Avellaneda | Adrià Costa
Una de les competicions internacionals disputades a l'Avellaneda. Foto: Adrià Costa

El 26 de febrer de 2011 es va inaugurar el reivindicat nou pavelló de Ripoll a l'Avellaneda. Ara, just tres anys després, l'equipament s'haurà de tancar durant dues setmanes per tal de substituir el parquet. Un element que, segons informa l'Ajuntament, ha generat problemes des de l'inici. El cost dels treballs els assumirà l'empresa adjudicatària ja que encara està en vigor el període de garantia.

El canvi de parquet del CTE l'Avellaneda es produirà del 13 al 27 de març, afectant dos caps de setmana i, per tant, un sol partit per equip. En el cas de l'EFS Ripoll “s'exiliarà” al pavelló de la carretera de Barcelona mentre que la UE Ripoll ha preferit ajornar els seus matxs per més endavant.

Els entrenaments, per la seva banda, es repartiran entre els altres pavellons de la vila i de municipis propers com Sant Joan i Montesquiu. Des del consistori s'ha agraït especialment la predisposició de clubs com l'HC Ripoll o el Club Patí Ripoll per cedir alguna de les seves hores d'utilització de les instal·lacions municipals.

Problemes des de l'inici

Fonts municipals expliquen que des de la inauguració de l'Avellaneda s'han produït incidències al parquet que tenia tendència a aixecar-se. Des d'aleshores la corporació i l'empresa que va executar les obres han treballat per detectar l'origen del problema i trobar una solució adequada. Després de diverses proves, s'ha optat per la solució radical de canviar tot el terra del pavelló. Mentre el pavelló estigui tancat, la resta d'espais integrats a l'Avellaneda: gimnàs, jacuzzi, etc. funcionaran amb total normalitat.