Xavier Rodríguez, nou delegat de CCOO al Ripollès

Els responsables del sindicat es reuneixen amb Miquel Rovira, president del Consell Comarcal

Redacció
04 de març del 2014
Miquel Rovira, Joan Baz, Xavier Rodríguez i Andreu Acosta
Miquel Rovira, Joan Baz, Xavier Rodríguez i Andreu Acosta | CCR
D'esquerra a dreta: Miquel Rovira, Joan Baz, Xavier Rodríguez i Andreu Acosta. Foto: CCR

Xavier Rodríguez és des de fa unes setmanes el nou delegat comarcal de Comissions Obreres, en substitució d'Antoni Sànchez. El relleu al capdavant del sindicat es va aprofitar aquest dilluns per mantenir una reunió amb el president del Consell Comarcal, Miquel Rovira. “Una primera presa de contacte que va servir per posar sobre la taula temes d’abast comarcal que centren l’actualitat i per fer front comú davant d’algunes problemàtiques” expliquen des de la institució comarcal.

CCOO va presentar el seu darrer informe sobre la situació econòmica i social del Ripollès i va mostrar-se al costat de l’administració local en la defensa dels serveis públics en front de les retallades que proposta la reforma de la llei d'administracions locals que ha aprovat el govern popular.

També es van tractar altres qüestions com l’envelliment progressiu de la comarca, la salut empresarial o la mobilitat dins i fora del Ripollès. CCOO va destacar especialment la qüestió de línia de tren i la necessitat de millora i de desdoblar-la en alguns trams, reivindicació que comparteix el Consell Comarcal del Ripollès.

Rovira i Rodríguez van acordar reunir-se dos o tres cops l’any i van coincidir a assenyalar que cal fer front a les adversitats socials i econòmiques de la comarca entre tots plegats: partits polítics, sindicats i societat civil. A la trobada també hi van assistir Joan Baz i Andreu Acosta, membres de l'executiva del sindicat al Ripollès.

El relleu al capdavant de CCOO es va produir poques setmanes després del que es va produir a UGT . En aquest sentit, des del Consell Comarcal s'ha informat que ben aviat també hi haurà una reunió entre Miquel Rovira i el nou delegat Lluís Riera.