La UE Ripoll suma la cinquena victòria de la temporada (76-75)

La victòria contra el Lliçà els permet avançar una posició

03 de març del 2014
La UE Ripoll va sumar aquest cap de setmana la cinquena victòria de la temporada en un partit molt ajustat amb el Lliçà d'Amunt. De fet, la victòria va ser finalment d'un sol punt (76-75) davant d'un dels rivals de la zona mitjana. Amb el triomf els ripollesos avancen un lloc a la classificació i ara són avantpenúltims empatats amb el Tiana.

Malgrat que els vallesans van començar més intensos, el primer quart va acabar amb empat (22-22). Al segon, en canvi, victòria clara del Ripoll (21-9) que els va permetre marxar al descans amb un còmode avantatge de 12 punts. La decoració va canviar a la represa ja que el Lliçà va retallar vuit punts al tercer quart i tres més al quart. La defensa local va ser clau per evitar que l'equip del Vallès culminés la remuntada.

Al Campionat Territorial, en canvi, el Campdevànol va perdre a casa per 57 a 59 amb el Bàsquet Porqueres. D'aquesta manera queden amb el mateix balanç (5-16) i la mateixa posició (avantpenúltims) que la UE Ripoll.

Resultats i classificacions de Primera Catalana (UE Ripoll)

Resultats i classificacions del Campionat Territorial (CB Campdevànol)