Maria Carme Roca, amb els alumnes de l'Institut Escola de Sant Joan

El 2008 va publicar "El Monestir Proscrit", ambientada a Sant Joan

per Redacció, 1 de març de 2014 a les 09:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de març de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Maria Carme Roca, autora d'El Monestir Proscrit (2008, Columna Edicions) visitarà aquest pròxim dimarts 4 de març els alumnes de 3r d'ESO de l'Institut Escola de Sant Joan de les Abadesses, que podran escoltar i fer preguntes sobre la professió d'escriptora i sobre el seu llibre, que ha estat una de les seves lectures obligatòries durant aquest curs. Roca ja va participar en aquesta activitat l'any 2011.


Maria Carme Roca (Barcelona 1955) és historiadora i filòloga i des de l’any 1997 es dedica professionalment a l’escriptura i ha publicat una quarantena llibres, entre els quals la novel·la històrica Intrigues de Palau guanyadora l’any 2007 del Premi Néstor Luján. El Monestir Proscrit narra la història d’una noia que arriba al Monestir de Sant Joan de les Abadesses fugint d’un matrimoni imposat amb la voluntat de fer-se monja. És una novel·la d’amors prohibits, traïcions, crims i enveges situada al segle XI. Ara acaba de publicar L’enigma Colom, ambientada en la Barcelona de 1493.

 

Participació