Ripoll també tindrà un equip a la Traiwalker

Els "5 d'aquí i 1 d'allà" han recaptat 1.800 euros, 300 més dels necessaris per prendre part a la cursa solidària de 100 km

Redacció
28 de febrer del 2014

Ripoll també tindrà un equip a la Trailwalker, una cursa-marxa de 100 quilòmetres solidària que organitzar Oxfam-Intermón per lluitar contra la pobresa. La prova, de nou, recorrerà els 100 quilòmetres que separen Olot i Sant Feliu de Guíxols a través de la via verda. La sortida es farà el 26 d'abril a les 10 del matí de la capital de la Garrotxa i els tres-cents equips tindran 32 hores per completar el recorregut.

L'equip ripollès (el G-98) es denomina "5 d'aquí i 1 d'allà" està format per Ramon Busquets, Pilar Guàrdia, Olga Carreira i Eva Colom mentre que Teresa Vergés i Toni Vilaró s'ocuparan de les tasques de suport. Ja tenen la participació assegura perquè han aconseguit recaptar més de 1.800 euros quan el mínim requerit per tots els equips –a banda de la inscripció- és de 1.500. Cal recordar que també hi ha un equip de Camprodon que opta a ser a la línia de sortida de la Trailwalker.