La UE Ripoll encadena la quarta derrota consecutiva (72-68)

El CB Garrotxa va superar els ripollesos en el tram final

24 de febrer del 2014
La UE Ripoll no aixeca cap. Aquest cap de setmana va perdre amb el CB Garrotxa per 72 a 68 i ja encadena quatre derrotes consecutives. Una situació que l'ha fet baixar fins a la penúltima posició del grup 3 de Primera Catalana i a quatre victòries del dotzè classificat, el mateix Garrotxa.

El partit va ser molt igualat i la primera part va acabar amb un avantatge mínim ripollès (32-33). A la represa els garrotxins van situar-se per davant i van aconseguir consolidar la victòria al tram final superant l'equip visitant de quatre punts. A la UE Ripoll van destacar els 25 punts de Burgos, amb sis triples, i els 11 de Camprubí.

Al Campionat Territorial hi va haver jornada de descans. El CB Campdevànol jugarà el dissabte vinent a la tarda contra el CB Porqueres.

Resultats i classificacions de Primera Catalana (UE Ripoll)

Resultats i classificacions del Campionat Territorial (CB Campdevànol)