Marc Pinsach no falla a la Crononúria

L'esquiador de Cassà s'imposa amb claredat i es proclama campió de la Copa Catalana de Curses Verticals | El camprodoní Joan Reyné acaba segon i s'adjudica la general júnior

Marc Pinsach a la Crononúria 576
Marc Pinsach a la Crononúria 576 | Josep Maria Montaner
Arnau Urgell/Josep Maria Montaner
22 de febrer del 2014
Marc Pinsach a la Crononúria. Foto: Josep Maria Montaner

Marc Pinsach era el gran favorit i no ha fallat. L'esquiador de Cassà s'ha imposat amb molta claredat a la primera edició de la Crononúria-Memorial Ramon Casadevall. La victòria, sumada a l'absència de Nil Cardona, li ha permès a més adjudicar-se la general de la Copa Catalana de Curses Verticals d'esquí de muntanya que ha constant de quatre proves en estacions de FGC. Pinsach va ser el millor català a la Crononiu de la Molina i va guanyar la Cronovallter.

L'esquiador cassanenc, el millor de l'especialitat al nostre país només per darrera de Kilian Jornet, ha completat els 4,5 quilòmetres de recorregut i els 840 metres de desnivell positiu fins al coll de Noucreus amb un temps de de 39 minuts i 54 segons. Per darrera s'ha classificat el camprodoní Joan Reyné Magret (43:17) que amb aquest segon lloc ha mostrat l'excel·lent estat de forma i ha aconseguit la victòria a la general júnior en una prova on no ha competit Oriol Cardona.

El podi masculí l'ha completat Robert Miguélez mentre que cal destacar la cinquena posició del ripollès Xevi Sadurní –millor veterà- i la sisena del santjoaní Eric Moya, tot just en la primera temporada competint en aquest esport.

L'osonenca Anna Comet ha guanyat en dones i també s'ha emportat la victòria a la general superant a Clàudia Galicia que en no participar a la darrera cursa del calendari no ha pogut aconseguir la Copa Catalana. De fet, la Crononúria –organitzada per la UE Vic- ha reunit una quarantena de participants, més de la meitat menys que la mitjana del conjunt de la Copa Catalana. Això sí, el temps ha estat esplèndid amb una jornada assolellada i sense vent.

Classificacions I Crononúria (pdf)

Galeries de fotos Copa Catalana de Curses Verticals
 

Crononúria-Memorial Ramon Casadevall (Josep Maria Montaner)

Cronovallter-Territori d'Isards (Josep Maria Montaner)
 

El camprodoní Joan Reyné ha estat el segon absolut. Foto: Josep Maria Montaner
Marc Pinsach a la Crononúria. Foto: Josep Maria Montaner