De la Vall de Camprodon a Sud-àfrica

L'equip Imparables, amb els mediàtics Santi Millán, Josef Ajram i Rafa Medina, fan un entrenament promocional a Llanars abans de marxar a la Cape Epic

Redacció
21 de febrer del 2014
L'equip Imparables al complet.
L'equip Imparables al complet. | Zoopa
L'equip Imparables al complet. Foto: Zoopa

La Cape Epic de Sud-àfrica és una de les proves de BTT més importants del món. Per tercer any hi serà l'equip Imparables, encapçalat per l'actor Santi Millán i el broker Josef Ajram. No es limiten a participar a una cursa de 800 km i 15.000 metres de desnivell sinó que graven un docutainment que s'emet pel canal Energy. Abans de marxar –es disputa del 23 al 30 de març- van organitzar aquest dijous un entrenament promocional a Llanars que va reunir una trentena de ciclistes comandats per un dream team local.

Llanars es va omplir aquest dijous de cares conegudes. L'equip Imparables està format, a banda de Millán i Ajram, per Rafa Medina Abascal –el vintè Duc de Feria i dissetè Marquès de Villalba-, per l'ultrarunner Arnau Julià –que el cap de setmana anterior va disputar la Hivernal de Campdevànol- així com Antonio Gassó, Diego Sarasqueta, Toni Pérez i Carles Ortet. També va ser a la Vall de Camprodon l'exclicista professional Roberto Heras –guanyador de quatre Vueltas a Espanya i en BTT vencedor de quatre edicions de la Titan Desert- que no disputarà la Cape Epic.

Els amfitrions dels Imparables van ser l'empresa local Guies Nord-Sud –dinamitzadors de la ruta BI-6000- que van preparar un entrenament de tres hores i 1.000 metres de desnivell positiu fins arribar a 1.500 metres d'altitud, amb vistes al Balandrau i Fontlletera. Els encarregats de guiar als ciclistes mediàtics van ser Joan Compte “Burgues”, Marc Solà “Poma”, Lluis Begudà, Ricard Riera, Marc Casablanca, Jaume Vila i Joan Corbella d'assistència.

Cal recordar que a la Cape Epic hi participarà, per segon any consecutiu, el campdevanolenc Joan Llordella fent parella amb Pau Zamora.

Santi Millán i Josef Ajram. Foto: Zoopa

Joan Compte i Marc Solà van ser dos dels guies locals. Foto: BI-6000