El «Divendres» i «Els Optimistes» de Catalunya Ràdio, a Campdevànol

"El Matí de Catalunya Ràdio" es gravarà des de Ripoll l'11 d'abril

Redacció
20 de febrer del 2014
El Divendres de TV3 aterrarà a Campdevànol entre el 3 i el 5 de març. Una presència del programa de Televisió de Catalunya que anirà acompanyat de la gravació en directe dels Optimistes de Catalunya Ràdio el dilluns 3. A més, un altre programa de la ràdio pública, El Matí de Catalunya Ràdio amb Mònica Terribas, serà l'11 d'abril a Ripoll.

El programa de Tv3 Divendres visitarà Campdevànol la setmana del 3 de març. Concretament les connexions en directe es portaran a terme el dilluns 3, el dimarts 4 i el dimecres 5 des del passeig Jacint Verdaguer (Can Branques) presentades per Espartac Peran de 16.30 a 18.30, aproximadament. Hi seran els col·laboradors habituals del programa, com l’escriptor Màrius Serra, el cuiner Pep Nogué i la nutricionista Montse Folch. La indústria del metall, la proliferació de les curses de muntanya, la influència del riu Freser, les danses recuperades pel grup Randellaires i els principals racons i tradicions d’aquest municipi, seran alguns temes que es tractaran. Cal recordar que el programa ja havia passat per Ripoll, Camprodon, Ribes de Freser i Sant Joan de les Abadesses.

Aquesta temporada el Divendres es coordina amb Els Optimistes de Catalunya Ràdio. El programa presentat per Àngel Llàcer i Manu Guix es gravarà en directe des de l'auditori del centre cívic la confiança el dilluns 3 de març d'una a dues del migdia. Per altra banda, segons ha pogut saber ElRipollès.info, el vaixell insigne de la ràdio pública, el programa matinal de Mònica Terribas s'emetrà en directe des de Ripoll el proper 11 d'abril.