La UE Ripoll encadena la tercera derrota consecutiva (80-88)

La derrota amb el Granollers els fa caure fins al penúltim lloc

17 de febrer del 2014
La UE Ripoll torna a viure un sotrac de resultats. Aquest cap de setmana va perdre amb el Granollers (80-88) i va encadenar la tercera derrota consecutiva. L'ensopegada a casa els fa caure fins a la penúltima posició del grup 3 de Primera Catalana en una jornada on rivals directes com el Tiana o el CB Garrotxa van guanyar.

Tot i un parcial inicial de 13 a 2, els ripollesos van acabar perdent el primer quart després de rebre un contundent 0-13 en contra. A la mitja part els vallesans dominaven de nou punts (35-46). Tot i que a la segona part la UE Ripoll va aconseguir ajustar el marcador i situar-se a només dos punts a tres minuts pel final, no va poder aconseguir la cinquena victòria de la temporada.

Al Campionat Territorial el CB Campdevànol va perdre de manera clara a casa amb CB Cellera per 51 a 21. Amb la derrota, la catorzena en 19 jornades, els campdevanolencs continuen avantpenúltims.

Resultats i classificacions de Primera Catalana (UE Ripoll)

Resultats i classificacions del Campionat Territorial (CB Campdevànol)