Eudald Carbonell, ripollès de l'any 2013

Florenci Crivillé, guardó a la trajectòria dels Premis Líders de Comunicacions del Ripollès

Redacció
07 de febrer del 2014
Eudald Carbonell, ripollès de l'any 2013.
Eudald Carbonell, ripollès de l'any 2013. | Comunicacions del Ripollès
Eudald Carbonell després de ser nomenat ripollès de l'any 2013. Foto: Comunicacions del Ripollès

Eudald Carbonell ha estat proclamat aquesta nit com a ripollès de l'any en el marc dels Premis Líders que per quarta vegada ha organitzat el grup Comunicacions del Ripollès. L'arqueòleg ribetà s'ha imposat a la votació popular al metge Daniel Palomeras i a Teresina Maideu, directora de la coral infantil els Follets des de la seva fundació el 1970.

Els guardons s'han entregat en una gala al Teatre Comtal de Ripoll que ha presidit el conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell. La resta de premiats han estat l'emprenedor santjoaní Jordi Dorca amb el Premi Eduard Soler; l'Associació de Dones de Planoles en Món Associatiu i Responsabilitat Social; la Fonda Rigà de Tregurà amb el Premi Josep Pujol i Aulí; Ripoll 2013, en la categoria de Projecció Cultural, Ecològica i Popular; el ripollès Roger Viñas, en Esports; la ripollesa Judit Creixans, en categoria de Joventut; Garriga Òptics de Ripoll, en Comerç Local, Aigua de Ribes en Empreses i Indústries i el ripollès Florenci Crivillé, premi Trajectòria.

Eudald Carbonell ha estat el quart ripollès de l'any després d' Amós Miguélez i Josep Labró –ambdós a títol pòstum- i Eudald Maideu.

Foto de família dels guanyadors dels Premis Líders Foto: Comunicacions del Ripollès