El llibre de les armes de Ripoll, també en anglès

L'Editorial Neurosi publica “Antique Firearms of Ripoll” del ripollès Jaume Vilalta Jordan

per Redacció, 6 de febrer de 2014 a les 07:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de febrer de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El llibre sobre les armes ripollesos, de Jaume Vilalta Jordana, ja disposa de versió en anglès. L'Editorial Neurosi acaba de publicar Antique Firearms of Ripoll, una publicació –la número 43 del segell digital- que ja es pot adquirir a les plataformes iTunes i Amazon. El llibre aborda la tradició protoindustrial que va convertir la vila en un dels focus més importants de producció d'armes de foc d'ús civil i militar del continent.


Jaume Vilalta Jordan (Ripoll, 1973) és tècnic en construcció i manteniment de jardins. Des de jove ha tingut predilecció per les antiguitats i per la història antiga de Ripoll i de la comarca. A partir de l’any 1995 es va interessar per l’armeria ripollesa i la seva producció i des d'aleshores ha realitzat un exhaustiu estudi de diferents armes. L’any 2010 va publicar en paper la col·lecció Les Armes de Foc de Ripoll, que consta de quatre volums d’unes 100 pàgines cada un i on recull fotos de peces inèdites de Ripoll, un treball que ha servit de base pel llibre digital que Neurosi ha editat en català i anglès.

 

Participació