El circuit de motocròs de Campdevànol serà una realitat d'aquí a un mes

El consistori bonifica els impostos de l'espai de la colònia Herand

Arnau Urgell
31 de gener del 2014
El Moto Club Campdevànol disposarà en breu d'un espai legalitzat per tal de desenvolupar la seva activitat. En aquest sentit l'alcalde Joan Manso va anunciar que d'aquí a un mes, aproximadament, ja es podrà estrenar el circuit de la colònia Herand. En el ple d'aquest dijous es va aprovar per unanimitat bonificar les taxes i els impostos de l'obra per considerar que té un interès públic.

El circuit de motocròs de la colònia Herand –a tocar de la carretera N-260 en direcció Ribes de Freser- ja ha superat tots els tràmits urbanístics. De fet, segons l'alcalde campdevanolenc, ja només li manca l'autorització de la Federació Catalana de Moticiclisme per estar “plenament legalitzat”. Mentrestant, el consistori en ple va aprovar bonificar en un 90% l'impost de construcció i en un 95% la llicència d'activitat ja que consideren que malgrat es tracti d'un equipament privat té “una vocació ciutadana. “Hi havíem de col·laborar” va assegurar Manso en el ple.

Des de l'oposició –que també es va votar a favor de les bonificacions-, Núria López va mostrar la “satisfacció perquè l'equipament es pugui construir i estrenar” i va recordar que era una realitat gràcies a l'aprovació del POUM redactat la legislatura passada.