Les escultures de Joan Pedragosa omplen el Palau de l'Abadia

Diumenge s'inaugura a Sant Joan l'exposició "Perfectio formae"

Redacció
30 de gener del 2014
Després d'haver acollit l'exposició del pintor i gravador barceloní Francesc Artigau, l'Espai Art l'Abadia continua acostant propostes culturals i artístiques als santjoanins. El diumenge 2 de febrer s'inaugurarà Perfectio formae, una exposició d'escultures de Joan Pedragosa i Domènech.

Tot i que Pedragosa (Badalona, 1930 - Barcelona, 2005) és conegut per ser una figura clau en la generació dels anys seixanta per la seva aposta per la revolució, tant en la forma com en el fons, en el disseny gràfic i la publicitat, a principis dels anys vuitanta va iniciar una faceta escultòrica. Primer amb petites peces i figures tridimensionals en cartolina i altres materials lleugers, i més tard amb materials més sòlids com l'acer, el bronze o l'alumini.

Perfectio formae s'inaugurarà el diumenge 2 de febrer, a les 12 del migdia, i es podrà veure fins al 30 de març, en horari d'oficina. La presentació anirà a càrrec de la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, Montserrat Tallant, i del crític d'art Daniel Giralt-Miracle