El ple de Ripoll rebutja per unanimitat la restrictiva reforma de la Llei de l'avortament

El consistori també dóna suport a la campanya “Signa un vot” i a la continuïtat de les emissions de Catalunya Ràdio al País Valencià

Redacció
29 de gener del 2014
L'Ajuntament de Ripoll va manifestar en el ple d'aquest dimarts el rebuig a la reforma de la Llei de l'avortament que impulsa el govern Rajoy. Ho va fer per unanimitat amb els vots de CiU, ERC i el PSC presentant una moció que denúncia que el text és molt restrictiu. Al Congrés dels Diputats espanyol la reforma ha començat la tramitació amb els vots del PP i d'Unió mentre que CDC s'hi va oposar. Aquesta divisió de la coalició nacionalista –tradicional en aquesta qüestió- no es va reproduir en el plenari de Ripoll ja que Miquel Rovira ahir no hi era ja que tenia un acte a Madrid.

El consistori ripollès també va donar suport a la campanya “Signa un vot per la independència” que impulsa l'Assemblea Nacional Catalana –amb l'abstenció del PSC- així com a la continuïtat de les emissions de Catalunya Ràdio pocs dies després que el Ministeri espanyol d'Indústria en forcés el tancament.