La UE Ripoll sorprèn a la pista del quart (50-66)

Els homes de Pep Perarnau aconsegueixen a la Bisbal la quarta victòria de la temporada

27 de gener del 2014
La UE Ripoll va sumar aquest cap de setmana la quarta victòria de la temporada. Va ser a la pista de la Bisbal (50-66), el quart classificat, fet que encara dóna més mèrit al triomf dels homes de Pep Perarnau, que n'ha aconseguit dos en les darreres tres jornades.

La primera part va ser força igualada amb dos quarts amb victòria local. El primer va acabar 15-12 i el segon 13-12, uns marcadors que van permetre a la Bisbal marxar al descans amb un avantatge de quatre punts. Tot es va decidir al tercer quart quan els ripollesos van aconseguir un espectacular parcial de 6 a 27 que va deixar els locals molt tocats. Amb un avantatge de 17 punts la Bisbal no va aconseguir reaccionar i tot just va retallar-ne un al darrer quart.

La quarta victòria en setze partits no permet als ripollesos avançar posicions ja que el Tiana també va guanyar. De fet, aquest dos equips juntament amb el Cabrera estan empatats amb un balanç de 4-12 a dues victòries del dotzè classificat, el CB Garrotxa Santjoanenc.

Al Campionat Territorial, en canvi, el CB Campdevànol va perdre amb el Cornellà de Terri per 79 a 73. Una derrota que els deixa avantpenúltims amb un balanç de 5-11.

Resultats i classificacions de Primera Catalana (UE Ripoll)

Resultats i classificacions del Campionat Territorial (CB Campdevànol)