Carme Solé pintarà en directe el darrer quadre de la seva exposició al Museu de Ripoll

L'activitat, en el marc de la mostra "Blau, Groc, Roig", coincidirà amb el Dia Internacional de la Pau

Redacció
21 de gener del 2014
La il·lustradora i pintora Carme Solé Vendrell ha protagonitzat una de les exposicions més importants incloses en la Capitalitat de la Cultura Catalana. La mostra Blau, Groc, Roig es podrà visitar al Museu Etnogràfic fins al 2 de febrer però abans, el dijous 30 de gener, pintarà en directe el darrer quadre de l'exposició. Una obra que es titularà precisament “Ripoll 2013” i que veurà la llum coincidint amb el Dia Internacional de la Pau.

L'obra que Solé Vendrell pintarà en directe es tracta d'un llenç en blanc, en el qual els visitants hi han anat deixant els seus missatges d'esperança pel futur dels infants. Durant el matí, l'activitat anirà adreçada a les escoles, i a la tarda estarà oberta a tothom.

Carme Solé i Vendrell és una il·lustradora i pintora de projecció internacional que ha publicat en una quinzena de països d'Europa, Àsia i Amèrica. A més, recentment ha rebut el Premi Nacional espanyol d'Il·lustració (2013) i el Premi Nacional de Cultura en la modalitat de Cultura (2012) –el mateix any que el va rebre el museu ripollès-.