Joan Llordella acaba segon la primera etapa de la Trans Andes

El primer líder de la cursa BTT a la Patagònia és el xilè Javier Püschel, guanyador del 2013

Arnau Urgell
20 de gener del 2014
Joan Llordellla, al final de la primera etapa de la Trans Andes.
Joan Llordellla, al final de la primera etapa de la Trans Andes. | Trans Andes Challenge
Joan Llordellla, al final de la primera etapa de la Trans Andes. Foto: Trans Andes Challenge

Joan Llordella ha començat amb bon peu la disputa de la Trans Andes Challenge. El ciclista de Campdevànol ha completat la primera de les sis etapes a la Patagònia xilena en segona posició. El guanyador d'aquest dilluns ha estat el corredor local Javier Püschel, el guanyador del 2013.

L'equip Buff Internacional ha tornat a demostrar el seu gran nivell en una etapa de 63 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.930 metres. I és que si Llordella ha entrat en segona posició la parella formada per Pau Zamora i Antonio Ortiz ho ha fet en tercera posició (són els màxims favorits en guanyar per equips).

El ciclista de Campdevànol ha completat el recorregut en 3 hores, 22 minuts i 41 segons, a menys d'un minut de Püschel. "M'ha avançat a la pujada, es nota que està en el pic de forma" ha explicat Llordella a ElRipollès.info. Tot just arribar a la meta ha definit el traçat com a dur però amb uns paisatges molt bonics i un final amb una trialera espectacular. A més, ha qualificat d'excel·lent tan l'organització com el marcatge.

La cursa, que consta de sis etapes, ha començat avui a Puerto Pirehueico, amb uns 250 ciclistes que competeixen individualment i una seixantena de parelles. Les etapes tenen entre 45 i els 80 quilòmetres amb un desnivell màxim de 2.500 metres.

Classificació etapa 1 Trans Andes 2014 (pdf)