Carles Lombarte esdevé a Ripoll el president de la JCI Catalunya

L'organització va celebrar la seva assemblea anual a la Biblioteca Lambert Mata

Redacció
20 de gener del 2014
La Jove Cambra Internacional de Catalunya va celebrar el passat dissabte 18 de gener la seva assemblea ordinària a Ripoll. Una reunió a la Biblioteca Lambert Mata que va convertir el sabadellenc Carles Lombarte en el nou president de l'entitat en substitució del tarragoní Òscar Hijosa.

La JCI és una associació sense ànim de lucre, on joves d'entre 18 i 40 anys de tot el món aprenen a assumir responsabilitats i desenvolupar habilitats directives, mitjançant el treball en projectes per a la seva comunitat. Aquesta associació està representada a les Nacions Unides i forma part de la Federació Mundial de Joves Líder i Emprenedors amb presència a més de 115 països.

El nou president de la JCI és un jove de Sabadell de 30 anys. Diplomat en Ciències Econòmiques i Empresarials és formador en emprenedoria i habilitats directives. El seu programa passa per fomentar l’emprenedoria, reforçar la presència de la JCI a
l’àmbit català i seguir treballant en la vessant internacional de l’entitat.

Després de l'assemblea de traspàs de poders, que es va realitzar al llarg del matí, a la tarda els assistents van poder seguir el curs “Com impacten els joves emprenedors en el món”, una formació que va impartir en anglès el noruec Jon Per Persent, vicepresident de la JCI a nivell europeu.