Retorn discret de Xavi Rabaseda al Palau

L'aler de Ripoll només anota tres punts en la clara derrota de l'Estudiantes enfront del Barça

Redacció
19 de gener del 2014
Vídeo Xavi Rabaseda
Vídeo Xavi Rabaseda


Xavi Rabaseda ha estat un dels protagonistes del Barça-Estudiantes (73-56) d'aquest diumenge. L'aler de Ripoll ha tornat al Palau després d'abandonar la disciplina blaugrana aquest estiu. Ha estat un retorn discret ja que tot just ha anotat un triple en un partit on ha tingut molts problemes per defensar Navarro.

Precisament Navarro i Rabaseda han protagonitzat una de les fotos de la jornada abans del partit en un petit homenatge al jugador de Ripoll. Després, sobre la pista, el de Sant Feliu de Llobregat ha estat molt superior. L'aler de l'Estudiantes, tot i això, també ha tingut la seva jugada en un tap espectacular sobre Marcelino Huertas.

El “22” de l'equip madrileny ha acabat el matx amb 3 punts (0/1 de 2 i 1/4 en triples) , 2 rebots i un tap. Sortint al quintet titular ha jugat 29 minuts i ha fet una valoració de +3. Són uns números relativament similars als del conjunt d'una temporada del qual s'esperava més d'ella. Porta 26 minuts per partit però només 3,3 rebots i 6,6 punts amb una valoració mitjana de 6,1.

Estadístiques de Xavi Rabaseda de la temporada 2013-2014