Els Mossos van detenir tres homes per Cap d'Any mentre robaven a Ripoll

L'avís el va realitzar el propietari del local d'oci

Redacció
18 de gener del 2014
Els Mossos d'Esquadra van detenir la nit de Cap d'Any tres homes quan intentaven robar en un local de Ripoll, segons publica ElPuntAvui. Els fets van succeir a quarts de cinc de la matinada i l'avís el va donar el mateix propietari del local d'oci on els presumptes lladres estaven actuant. Els detinguts són un veí de Ripoll de 18 anys, un veí de Vic de 21 anys i un menor, també amb domicili a la capital del Ripollès.

L'intent de robatori es va produir la matinada de l'1 de gener. El propietari del local, en veure els tres individus en plena acció, va sortir a avisar una patrulla dels Mossos d'Esquadra que estava situada a la plaça Gran. Els agents, en arribar al lloc dels fets, van veure com els tres presumptes lladres sortien corrent i fugien a través d'una porta interna que donava accés a l'escala de l'immoble. Finalment, els van enxampar entre el primer i el tercer pis de la finca. Posteriorment, van comprovar com havien accedit al local forçant el pany de la porta d'accés amb dos tornavisos.

Els detinguts no tenien antecedents i no es van arribar a endur res del local. El 2 de gener van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Ripoll i, posteriorment, van sortir en llibertat amb càrrecs. El menor, per la seva banda, serà citat per comparèixer davant la fiscalia de menors.