La UE Ripoll fa bona la dita d'entrenador nou, victòria segura

Pep Perarnau debuta amb un triomf a Figueres (75-91)

Redacció
13 de gener del 2014
La UE Ripoll ha fet bona la dit que assegura que amb entrenadora nou, victòria segura. El tercer tromf de la temporada –en catorze partits- va arribar a la pista de l'Adepaf Figueres, el cuer destacat de la categoria. La victòria permet als ripollesos empatar amb el Tiana i situar-se a una victòria del Cabrera.

El club va decidir destituir Gerard Jaumandreu i substituir-lo per Pep Perarnau. Els resultats no s'han fet esperar ja que dissabte la UE Ripoll va guanyar el Figueres a domicili per un clar 75 a 91. Els dos primers quarts van ser relativament igualats –es va arribar a la mitja part amb un 35-38- però el tercer quart (amb un parcial de 15-23) va permetre als ripollesos agafar un avantatge d'onze punts que ja va ser insalvable pels empordanesos. El quart període ja no va tenir història i els homes de Perarnau van arribar a aconseguir 30 punts en un partit on van clavar 10 triples.

Al Campionat Territorial el CB Campdevànol va patir una ajustada derrota a la pista del Farners B (62-60). Un resultat que els deixa en l'avantpenúltim lloc de la classificació amb un balanç de 4-10.

Resultats i classificacions de Primera Catalana (UE Ripoll)

Resultats i classificacions del Campionat Territorial (CB Campdevànol)