Marc Solà inicia temporada amb un segon lloc a la Traça Catalana

El lletissó només el supera Marc Pinsach | El camprodoní Joan Reyné, segon júnior

Redacció
12 de gener del 2014
Marc Solà ha estat segon a la Traça Catalana.
Marc Solà ha estat segon a la Traça Catalana. | Jordi Palomares
Marc Solà ha estat segon a la Traça Catalana. Foto: Jordi Palomares

Marc Solà ha començat la temporada d'esquí de muntanya pujant al podi. Aquest diumenge ha estat segon a la Traça Catalana, una de les proves més clàssiques del calendari de la FEEC, que s'ha disputat als Angles, a la comarca nord-catalana del Capcir.

L'esquiador lletissó, que havia guanyat les dues darreres edicions de la prova, només ha estat superat pel cassanenc Marc Pinsach que, per sota de de Kilian Jornet, és el millor català de l'especialitat, en un recorregut de 1.800 metres de desnivell positiu. Genís Zapater, també de l'Ski Club Camprodon, ha acabat tercer superant a l'esprint Gerard Vila. En categoria elit també cal destacar la tretzena posició del camprodoní Jaume Guàrdia.

Entre els júniors els esquiadors de l'SC Camprodon també han estat entre els millors. Ha guanyat Oriol Cardona per davant de Joan Reyné Magret mentre que Jordi Martín, de Sant Pau de Segúries, ha estat finalment quart.

En categoria femenina la victòria ha estat per la torellonenca Claudia Galicia, que competeix amb la llicència de la UE Sant Joan, menter que la resta del podi l'han completat Marta Garcia (CE Calldetenes) i Maria Fargues (CE Pedala.cat). Galicia la setmana vinent debutarà a Suïssa en una prova de la Copa del Món, una competició a la qual enguany ha decidit renunciar Marc Solà per manca de temps.