David Moreno al quadrat

El “showman” ripollès ofereix al Comtal una doble representació de “Quiero jugar a un juego”

Redacció
10 de gener del 2014

David Moreno és d'aquells que desmenteixen la dita que hom no és profeta a la seva terra. Aquest dissabte portarà a Ripoll l'espectacle “Quiero jugar a un juego” i el bon ritme a la venda d'entrades ha fet programar una segona funció. D'aquesta manera, se'l podrà veure al Comtal a les set del vespre i a les deu de la tarda per un preu de 10 euros.

El showman ripollès torna a apostar per les imitacions com a element principal de l'espectacle. Tanmateix, a diferència de Metamorfosi, deixa els personatges del Ripollès per centrar-se amb famosos catalans i espanyols. Tot plegat comença amb el segrest de Moreno per part d'un conegut assessí en sèrie, anomenat el “Cubilete”. El protagonista, una vegada superats els efectes del cloroform, es desperta en l'escenari d'un teatre, com si es tractés d'un circ romà, envoltat d'espectadors disposats a jugar.

Moreno, a banda dels seus espectacles, continua donant-se a conèixer gràcies a la participació en programes televisius. Ara el nou repte és poder participar a A tu cara me suena, d'Antena 3, després de quedar-se a les portes de la victòria a Uno de los nuestros de TVE.