Josep Viñas revalida el triomf a la Sant Silvestre Bandolera de Campdevànol

L'atleta del Lluçanès s'imposa als ripollesos Aleix Fàbregas i Marc Carós | En dones victòria de l'osonenca Marta Molist per davant de la santjoanina Anna Capdevila i la ripollesa Maria Vilà

Arnau Urgell
31 de desembre del 2014
Aleix Fàbregas, Marc Carós, Gabriel Crosas i Josep Viñas
Aleix Fàbregas, Marc Carós, Gabriel Crosas i Josep Viñas | AU
Josep Viñas (darrera) ha revalidat la victòria a la Sant Silvestre de Campdevànol. Foto: Arnau Urgell

Josep Viñas ha revalidat la victòria a la Silvestre Bandolera de Campdevànol, una cursa de muntanya organitzada per l'AE Sant Grau-GEC. L'atleta de Santa Eulàlia de Puig-oriol (Lluçanès) -que el 2011 va ser segon i l'any passat va guanyar- s'ha imposat als ripollesos Aleix Fàbregas i Marc Carós. Gabriel Crosas, guanyador de les dues primeres edicions, s'ha hagut de conformat amb la quarta posició.

La cursa ha mantingut el recorregut amb la tradicional pujada a l'ermita de Sant Grau –7,8 quilòmetres i un desnivell positiu de 400 metres- amb sortida i arribada al pavelló Mercè Guix. Viñas ha completat la cursa amb un temps de 37 minuts i 16 segons. Aleix Fàbregas, que ha arribat a 26 segons, i Marc Carós, a 47 segons del guanyador, han completat el podi masculí.

En dones la victòria ha estat per la també osonenca Marta Molist que ha tardat 50 minuts i 29 segons. La santjoanina Anna Capdevila ha confirmat l'excel·lent estat de forma arribant segona (52:02) fent el mateix temps que la ripollesa Maria Vilà. A la cursa hi han pres part 133 corredors, una xifra sensiblement inferior que l'any passat, que han gaudit d'unes temperatures relativament suaus per l'època.


Galeria de fotos Sant Silvestre 2013 (Arnau Urgell)

Galeria de fotos Sant Silvestre 2012 (Arnau Urgell)

Galeria de fotos Sant Silvestre 2011 (Arnau Urgell)
 

Classificació Sant Silvestre de Campdevànol 2013 (pdf)
 

Aleix Fàbregas, Marc Carós, Gabriel Crosas i Josep Viñas. Foto: Arnau Urgell