El jutge envia a la presó l'autor de l'apunyalament

El veí de Camprodon de 47 anys està acusat d'un presumpte delicte de temptativa d'homicidi

Redacció
30 de desembre del 2014
El jutge instructor de Ripoll ha decretat presó comunicada per l'home que en va apunyalar un altre el dissabte a la tarda en una baralla al carrer de Sant Roc de Camprodon. El veí de Camprodon de 47 anys, la identitat de qual no ha transcendit i que no tenia antecedents, està acusat d'un presumpte delicte de temptativa d'homicidi. El jutge ha argumentat la decisió pel "risc de fugida" i perquè considera que l'home, un treballador del Bar Metro, tenia intenció de matar la víctima.

El detingut, per la seva banda, va declarar que la víctima l'havia amenaçat de mort tant a ell com al seu filloll, segons publica El Punt Avui. Segons aquesta versió l'home es va presentar a l'establiment dues vegades de males maneres i en la segona ocasió ell va sortir fora del bar amb un ganivet. Per la seva banda, la víctima de l'apunyalament va ser operat a l'Hospital Trueta de Girona on va ingressar en estat greu però sense que es temés per la seva vida. Dos dies després la seva situació es manté estable i no ha empitjorat.

Els fets van succeir dissabte a quarts de sis de la tarda a l'exterior del Bar Metro de Camprodon. Dos veïns del municipi, de 47 i 24 anys respectivament, van començar a discutir-se i el de més edat, segons testimonis presencials, va apunyalar l'altre un mínim de tres vegades. Ràpidament es va presentar al punt de la baralla el vigilant local que va retenir l'agressor a l'espera de l'arribada dels Mossos d'Esquadra que van detenir-lo definitivament.