Vallter es torna a omplir al 100%

L'allau de visitants fa tancar la carretera d'accés a l'estació per segon cop aquesta temporada

Redacció
30 de desembre del 2014
L'afluència d'esquiadors a Vallter 2000 està sent molt important.
L'afluència d'esquiadors a Vallter 2000 està sent molt important. | Vallter 2000
L'afluència d'esquiadors a Vallter 2000 està sent molt important. Foto: Vallter 2000

El nou model de gestió de Vallter 2000 –amb una intensa campanya de promoció i una rebaixa en el preu del forfet- sembla que està sent tot un èxit. Aquest diumenge, per segona vegada a la temporada, l'allau de visitants va obligar a tancar la carretera d'accés a l'estació de Setcases per precaució.

Unes 2.000 persones, entre esquiadors i gent que volia gaudir de la neu, va aprofitar el bon temps d'aquest diumenge de festes nadalenques per pujar a Vallter. La situació va obligar a tallar a partir de mig matí la carretera que surt de Setcases ja que els pàrquings estaven complets i es volia evitar el perill que pot suposar aparcar als vorals. Es dóna la circumstància que aquest fet, poc habitual altres temporades, ja es va produir el dissabte 7 de desembre coincidint amb el pont de la Puríssima. En aquella ocasió es va esgotar el material de lloguer i això va provocar que més d'un client hagués de girar cua.

Vallter, així com Vall de Núria i la resta d'estacions del Pirineu Oriental, estan gaudint d'una gran temporada gràcies a les grans nevades del novembre. Malgrat que els gruixos han disminuït després d'unes setmanes de poques precipitacions però els 70-85 cm permeten tenir les instal·lacions de l'estació de la Vall de Camprodon obertes al 100% . A Núria, per la seva banda, tots els remuntadors funcionen però hi ha dos de les onze pistes tancades.