Un veí de Camprodon detingut per apunyalar-ne un altre

Una baralla al carrer Sant Roc ha acabat amb un ferit greu traslladat a l'Hospital Trueta de Girona

Redacció
29 de desembre del 2014
Una baralla al carrer de Sant Roc de Camprodon ha acabat aquest dissabte a la tarda amb un apunyalament. El presumpte agressor ha estat detingut mentre que la víctima ha estat traslladada en estat greu –tot i que no es tem per la seva vida- cap a l'Hospital Trueta de Girona.

Els fets han succeït a l'exterior del Bar Metro de Camprodon cap a tres quarts de sis de la tarda. Dos veïns del municipi, de 47 i 24 anys respectivament, han començat a discutir-se i el de més edat, segons testimonis presencials, l'ha apunyalat amb una arma blanca en repetides ocasions. Diverses persones han aconseguit separar-los i evitar, d'aquesta manera, que la situació encara es pogués agreujar més.

Ràpidament s'ha presentat al punt de la baralla el vigilant local que ha retingut l'agressor a l'espera de l'arribada dels Mossos d'Esquadra que han procedit a detenir-lo acusat d'un presumpte delicte d'homicidi amb grau de temptativa. La víctima, per la seva banda, se l'ha traslladat inicialment al CAP del poble però posteriorment se l'ha evacuat amb una ambulància medicalitzada cap a l'Hospital Doctor Trueta de Girona. Segons ha pogut saber ElRipollès.info, el jove té afectat el pulmó, la melsa i el ronyó i ha ingressat en un estat greu però estable.

De moment han transcendit pocs detalls de la investigació i està previst que aquest dilluns el detingut declari davant del jutge.