Aiguafreda recorda amb commoció la família que va morir a la C-17

L'Ajuntament i la Unió Esportiva Aiguafreda preparen un acte de comiat per aquest dilluns a la tarda al camp de futbol municipal

Redacció NacióGranollers.cat
16 de desembre del 2013
Centenars de persones es van concentrar aquest diumenge a la tarda al parc de la carretera de Ribes, a Aiguafreda, en record dels quatre veïns del municipi, un matrimoni amb els seus dos fills de 8 i 9 anys, que van morir aquest dissabte en un accident de trànsit a la C-17. La família es dirigia a Campdevànol, on un dels nens havia de jugar un partit contra l'EF Ripollès, quan el vehicle va xocar contra un mur de contenció i va caure al riu Ter, al terme de les Llosses. Els pares són Naoual E.H., de 35 anys, i Mohammad E.H., de 42.

Veïns i companys d'escola van encendre espelmes al costat d'algunes fotografies, dibuixos i rams de flors, en un acte molt emotiu i trist organitzat per l'AMPA de l'escola on anaven els menors. L’Ajuntament i la Unió Esportiva Aiguafreda preparen per aquest dilluns a la tarda un acte de comiat al camp de futbol. El consistori assegura que ja treballen per repatriar els cossos de les quatre víctimes cap al Marroc, el seu país d'origen. El matrimoni feia més de 14 anys que vivia a Catalunya. Aiguafreda va declarar dissabte tres dies dol en record seu.