El CE Abadessenc cau al camp del cuer (2-1)

L'EF Gironès Sabat només havia sumat 8 punts en 13 partits

15 de desembre del 2013
El CE Abadessenc ha perdut aquest migdia al camp del Gironès Sabat (2-1), el cuer destacat del grup 1 de Segona Catalana. Els gironins, que han aconseguit tombar un dels grans de la categoria, tot just havien sumat fins ara vuit punts en 13 partits. Amb la derrota els santjoanins es queden amb 21 punts, en un grup amb tres equips més, i a quatre punts d'un Cornellà de Terri que amb un partit menys marca la plaça de promoció.

La victòria de l'EF Gironès Sabat s'ha basat en la primer part. Gerard Garcia ha marcat el primer al minut 22 mentre que Bubakar Manneh ha deixat el partit molt difícil pels visitants al minut 38. La reacció santjoanina ha estat molt limitada i Uli Montenegro tot just ha pogut retallar distàncies al minut 84 amb un penal.