El santjoaní Àlex Corredera també marca a la Champions juvenil

Redacció
11 de desembre del 2013
Àlex Corredera (d'esquena), celebrant el seu primer gol a la Champions.
Àlex Corredera (d'esquena), celebrant el seu primer gol a la Champions. | Miguel Ruiz/FCB
Àlex Corredera (d'esquena), celebrant el seu primer gol a la Champions. Foto: Miguel Ruiz/FCB

El santjoaní Àlex Corredera continua amb ratxa. Aquest dimarts va aconseguir el seu primer gol en un partit de la Champions juvenil que va contribuir a la victòria del Barça contra el Celtic (3-0). El jugador sorgit de les categories inferiors de l'Abadessenc va aprofitar un error defensiu per marcar el segon gol dels blaugranes. El porter escocès li va entregar la pilota en un mal refús i el santjoaní no va fallar.

La victòria suposa assegurar el primer lloc de la primera fase de la UEFA Youth League, una Champions juvenil on juguen els mateix equips (repartits en els mateixos grups) que a la competició sènior. Els homes entrenats per Carles Vinyals ara esperen rival per vuitens de final després de marcar 20 gols en els sis primers partits de la lligueta i encaixar-ne només cinc en contra.

L'estrena golejadora de Corredora a Europa arriba tres setmanes després que marqués el seu primer gol oficial amb el Juvenil A a la Lliga en el partit contra el Saragossa. Des d'aleshores, ha aconseguit dues dianes més en la competició domèstica.