«Quin perfil de joves busquen els empresaris del Ripollès?», a debat

L'activitat se celebrarà dimarts a les 7 a l'Aula d'Hostaleria

Redacció
09 de desembre del 2013
"Quin perfil de joves busquen els empresaris del Ripollès?". Per intentar respondre aquesta pregunta l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura i el Servei de Joventut del Consell Comarcal han organitzat per aquest dimarts 10 de desembre un debat a l'Aula d'Hostaleria del Ripollès.

L'activitat, que es farà a partir de les 7 del vespre, comptarà amb tres empresaris de la comarca dels sectors agroalimentari, restauració i industrial. En concret, Enric Camprubí de l’empresa Pirinat de Campdevànol, Jordi Vila del restaurant Can Jepet de Setcases i Guillem García de la indústria Edicas de Ripoll. L’objectiu d’aquesta jornada, gratuïta i oberta a tothom, és donar formació i informació als joves per poder orientar el seu futur laboral al Ripollès.

L'activitat forma part del programa Odisseu, de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) i la Fundació del Món Rural, i està finançat pel Departament d’Agricultura i gestionat al Ripollès per l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura amb la col·laboració del servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès. El passat 8 de novembre ja van organitzar una taula rodona sobre emprenedoria jove.