Agustí Mas, nominat al Premi Martí Gasull

El periodista ripollès dirigeix i condueix el programa “Estira la llengua” de Ràdio Andorra

Redacció
04 de desembre del 2013
Agustí Mas és un dels nominats al Premi Martí Gasull de la Plataforma per la Llengua. El periodista ripollès, que ja va rebre una menció de qualitat dels Premis Radio Associació de Catalunya, dirigeix i condueix el programa Estira la llengua de Ràdio Nacional d'Andorra.

El Premi Martí Gasull, que es lliurarà per primera vegada el gener vinent, vol homenatjar l'ànima de la Plataforma per la Llengua que va morir a causa d'una allau a l'Himàlaia. De moment, hi ha un total de 96 nominats –entre els quals Agustí Mas- dels quals un jurat n'haurà de triar tres. El guardonat serà finalment escollit per votació popular.

L'estira la llengua és un espai que amb un “to desenfadat però rigorós” informa sobre l'actualitat del català en tots els territoris dels Països Catalans. El programa s'emet per RNA i té una important presència a les xarxes socials (Facebook i Twitter). A més, es pot escoltar a la Catalunya Nord gràcies a Ràdio Arrels, al terç nord de Sardenya a través de l'emissora algueresa Ràdio Onda Stereo i a part del Principat gràcies a ràdios locals com Ràdio Ripoll.