La Fundació MAP aposta per la investigació en la discapacitat

Redacció
03 de desembre del 2013
Gala de lliurament dels premis de la Fundació MAP.
Gala de lliurament dels premis de la Fundació MAP. | Fundació MAP
Gala de lliurament dels premis de la Fundació MAP. Foto: Fundació MAP

Una gala al CAT de Can Guetes de Ripoll va servir aquest dilluns per tancar la primera edició dels Premis d'Investigació i Innovació de la Fundació MAP. Una iniciativa destinada als professionals del sector, sobretot als de la mateixa entitat, per tal d'estimular nous enfocaments en l'atenció a les persones amb discapacitat.

El jurat va decidir premiar els quatre treballs presentats. El màxim guardó, dotat amb 1.500 euros, va ser per “Suport al domicili a persones amb trastorn mental sever” realitzat per Mònica Jiménez i Georgina Sala.El segon premi va ser pel projecte “Com ajudar en el procés de dol de persones amb discapacitat”, elaborat per Pilar Fontan, Victòria Mora i Marta Ros premiat amb 1000 euros.“Estudi sobre sexoafectivitat a la Fundació MAP”, Jordi Fernández, Mireia Picas, Yolanda Mesas, Marta Colomer i Alba Dorca, va quedar en tercera posició rebent un premi de 500 euros. Finalment, el jurat va decidir per unanimitat atorgar un guardó especial de 500 euros al projecte “Decorem les festes: arts manuals per a totes les mans” de Yolanda Rubio, Marina Alabró i Emma Brunet.

La conferència “Gestió de l’entusiasme” a càrrec de Victor Küppers, formador i escriptor, va tancar l'acte de lliurament d'uns premis que van ser possibles gràcies al patrocini de l'empresa Elèctrica Vaquer.