Òmnium reparteix 3.000 opuscles de la campanya «un país normal»

Els voluntaris de l'entitat continuaran els propers dies difonent els arguments a favor del dret a decidir i l'estat propi

Redacció
29 d'octubre del 2013
"És normal que un país gestioni els seus recursos", "És normal portar-te bé amb els teus veïns", "És normal que un país decideixi la seva educació" o bé "És normal voler un país normal". Aquests són alguns dels eslògans de la campanya "Un país normal" amb la qual Òmnium Cultural vol difondre els arguments a favor del dret a decidir i l'estat propi.

Aquest cap de setmana es van viure les primeres grans accions de la campanya amb el desplegament d'una gran pancarta al Camp Nou i l'inici del repartiment de mig milió d'opuscles arreu del país. Al Ripollès Òmnium en vol repartir uns 5.000 i aquest cap de setmana ja va fer una primera bustiada de 3.000 fulls volants gràcies a la tasca de deu voluntaris.

L'acció d'abast nacional donarà pas a d'altres activitats locals que volen implicar entitats i persones d'arreu del territori. La campanya “Un país normal” serà l’activitat principal d'Òmnium Cultural des d'ara i durant tot el 2014.