La I BTT Terra de Comtes triomfa reunint 325 ciclistes

El manresà Roger Argelaguer guanya la cursa de 30 km, puntuable per a la Copa Gironina

28 d'octubre del 2013
Un grup de ciclistes poc abans de l'inici de la BTT Terra de Comtes.
Un grup de ciclistes poc abans de l'inici de la BTT Terra de Comtes. | Albert Garriga
Un grup de ciclistes poc abans de l'inici de la BTT Terra de Comtes. Foto: Albert Garriga

Èxit total en la primera edició de la BTT Terra de Comtes, organitzada per l'Esportiu Ripoll. La prova va aplegar 325 participants que es van repartir entre dos circuits dissenyats pel campdevanolenc Joan Llordella de 20 i 30 km, aquest darrer puntuable per a la Copa Gironina.

El manresà Roger Argelaguer (Bicis Esteve) es va imposar en el traçat llarg (1:48:43) aconseguint la seva tercera victòria a la Copa Gironina 2013, la segona consecutiva. El seu company d'equip, Umbert Almenara, va ser segon amb un temps de d'1:50:56 mentre que Jordi Quintana (Serinyà CC) va completar el podi masculí.

Ramon Lozano (Trafach Bikes) es va apuntar el triomf en la categoria sub-23, Christian Collados (Esteve), en màster M30; Narcís López (CC Banyoles), en júnior; Ivo Castella (Bicis Segú), en cadet; Arnau Donate (Area Llagostera), en veterà 40; Josep Bosch (Basoli-Ghost), en 50; Júlia Ribas (Baix Ter-Catema), en cadet femení; Aida Viladrich (3HM), en elit, i Laura Rodríguez (Action), en infantil, van ser la resta de guanyadors, a més del centenar de nens i nenes que van córrer en les categories de promoció.

Classificació I Terra de Comtes BTT (30 km) (pdf)

Classificació I Terra de Comtes BTT (20 km) (pdf)